Het Prototype van Gietijzer500l CNC Rotomolding Plastieken LLDPE het Rotatie Vormen

Het Prototype van Gietijzer500l CNC Rotomolding Plastieken LLDPE het Rotatie Vormen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuan Huai

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaardpakket
Levertijd: 20 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 50 maanden
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiële Textuur: Gietijzer Productnaam: De Plastieken van Gietijzerrotomolding
grootte: 500L of Aangepast Moild Life: 1000-40000 schoten
Garantie: 1 jaar Productenmateriaal: LLDPE, voedselrang
Hoog licht:

de Plastieken van 500L Rotomolding

,

CNC Rotomolding Plastieken

,

LLDPE-prototype het rotatie vormen

Productomschrijving

De Plastieken van Gietijzerrotomolding

 

 

Productparameter

Het gestalte geven van type De Kajak van het Rotomoldedpolyethyleen
Het vormleven 8000-10000 schoten
Vormmateriaal Gietijzer
productenmateriaal LLDPE, voedselrang
Grootte/Kleur/Type Aangepast
Ontwerpsoftware CAD
Productieproces Makende proces van Rotomolded is het koelere producten: het vullen material→heating het mould→cooling het mould→demolding→inspecting→packing
Na behandeling Het gemeenschappelijke oppoetsen van, of zand het vernietigen van, of spiegel het oppoetsen van, of het beëindigen van de vormoppervlakte volgens uw vereisten.
Werkschema Controlerend het 3D de tekening van de tekenings→ Vorm ontwerpen →Patten verwerkings→aluminum het gieten →Aluminumcnc verwerkings→ Vorm het assembleren de oppervlakte van de →Aluminumvorm het eindigen →Sample het testen…
   Productomschrijving

Als Rotomolding-Plastieken, wordt de ronde vorm toegepast op Huistoestellen, elektronika met hoogte - kwaliteit. De vormen kosten minder toen andere het vormen methodes.


Productvoordelen

 

Het polyethyleen is algemeen gebruikt voor de rotomolding vorm. Het heeft uitstekende waterweerstand zodat het fysische eigenschappen in hoge vochtigheid of wateren kan houden. Nochtans, zullen het geconcentreerde zwavelzuur, het geconcentreerde salpeterzuur en andere oxidizers geleidelijk aan het polyethyleen eroderen. In alifatische koolwaterstoffen, aromatische koolwaterstof en hydrochloric ether, zal het polyethyleen zijn gezweld, maar aan originele prestaties kunnen herstellen zolang het zwelmiddel vluchtig wordt gemakt. Wanneer de temperatuur onder 60 ℃ is, zal het polyethyleen kan zich tegen het meeste zwelmiddel verzetten, echter, wanneer de temperatuur boven 70 ℃ is, het polyethyleen in de agent worden geërodeerd. Met de stijgende temperatuur, zal het polyethyleen ook opgelost worden in agenten. Het polyethyleen dat van de oplossing scheidde kan deeg of gel volgens verschillende temperaturen vormen na het koelen.

 

 

FAQ

1. Kunt u steekproef verstrekken?

Ja, gelieve te voelen vrij ons te vertellen, ook is uw eigen ontwerp welkom om steekproef voor u te maken, na het bevestigen van de authenticiteit van uw bedrijf, zijn wij bereid om kleine hoeveelheden vrije steekproeven te verstrekken.

 

2. Welke soorten het rotomolding van machines vervaardigt u?

Het is snel en gemakkelijk te beginnen zodra u uw producttekening of beeld met grootte of steekproef naar ons kunt verzenden! Voorts zullen wij meer werken u doen helpen het perfecte product, zoals krijgen:

a.Product materiaal, structuur, toepassing, dikte, tussenvoegsels;

b.Mould materiaal, die systeem, hijstoestelveiligheid, machineplaatsing, het demoulding effciency sluiten;

c.Sample tes. Allen hierboven is eerbied aan het aanvankelijke ontwerp van de klant of het werk onder bevestigde modifcation, een professionele manager om van begin aan def. op te volgen keurt goed.

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Het Prototype van Gietijzer500l CNC Rotomolding Plastieken LLDPE het Rotatie Vormen kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.