Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Yingchuang
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 100000-1000000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

De Technologieco. van Jiangsuyuanhuai Rotomolding, Ltd wordt gevestigd in de Yangtze-Rivierdelta met een goede industriële stichting. Het bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met het onderzoek en de ontwikkeling van het rotomolding van technologie; vormontwikkeling, productie en verkoop, rotomolding technologieonderzoek en ontwikkeling, rotomolding machines en materiaal, plastic containers, enz.

De productie en de verwerking van producten zijn een overzichtsproductie en de verwerking van onderneming met een volledig en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem. De integriteit, de sterkte en de productkwaliteit van de Technologieco. van Jiangsu Yuanhuai Rotomolding, zijn Ltd erkend door de industrie.

China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

De Technologieco. van Jiangsuyuanhuai Rotomolding, Ltd.founded in 2016and in de mooie stad van changzhou wordt gevestigd die.

   

China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Dienst

China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Ons Team

Met prima technisch personeel en technische reserve, heeft een sterk technisch onderzoek en ontwikkelings, productie en de naverkoopdienst team. Het bedrijf heeft meer dan 60 personeel, zijn er gespecialiseerd in het mechanische ontwerpwerk meer dan 10 jaar hogere ingenieurs, sterke technische kracht.

China Jiangsu Yuanhuai Rotomolding Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0